GMAJÚSCULA un año más encargada de coordinar la 5 Jornada AVALEM en Vila-real

Vila-real celebra la 5ª Jornada AVALEM el pròxim 28 de Juny.

L’Ajuntament de Vila-real organitza la 5ª JORNADA AVALEM, la finalitat de la qual és promoure l’ocupació i activar als joves professionals del programa AVALEM JOVES.

CLOENDA AVALEM_OK

Una jornada oberta i participativa per als joves talents de Vila-real i en la que els programes EMPUJUS I EMCUJUS 2018/19 celebren la seua Cloenda.

Aquesta Jornada, que es celebra a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), compta un any més amb conferències, col·loquis, taules rodones perquè els assistents puguen gaudir d’una experiència enriquidora per al seu desenvolupament.

La ponència inaugural sota el títol: “Activant professionals”serà a càrrec de l’enginyer informàtic Rubén Rodríguez, consultor i coach que arriba des d’Austria on treballa actualment.

v4
foto de la jornada de l’any 2018

Captura de pantalla 2019-06-13 a las 11.23.02
A partir de  les 12.00h es presentará oficialment AVALEM JOVES 2019/20, una reunió informativa per a tots el Joves que vullguen treballar a l’Ajuntament de Vila-real. Per accedir caldrà haver-se acreditat amb anterioritat al següent enllaç:———————————————

Comptarem amb una mesa institucional molt interessat amb representants de Labora, Generalitat Valenciana, Ajuntament de Vila-real que han participat altres anys amb els programes Avalem de l’Ajuntament de Vila-real i que ens contaran de primera mà la gran aposta finançada per forns europeus del programa.

Escoltarem també als joves dels programes EMCUJUS I EMPUJUS que ens donaran una pinzellada de com han treballat aquests mesos a l’Ajuntament de Vila-real i com ha repercutit la seua feina en l’àmbit de la ciutat. Seràn una representació d’ells qui presentaràn el resultat de la seua experiència laboral i les seues propostes de millora per a la nostra ciutat a partir de la 13:00h de la vesprada. ho faran establint un debat col·loqui amb l’alcalde de la ciutat de Vila-real José Benlloch.

Els mateixos participants d’ AVALEM JOVES rebran de la mà de l’Alcalde de la ciutat José Benlloch uns diplomes en agraïment a la confiança dipositada en els programes d’ocupabilitat oferits.

Ens acompanyaran també entitats com la Cámara de Comerç qui durant l’any ha impartit formació als joves del programa EMCUJUS, el Pacte ceràmic, el CEEI, Efecte Vila-real, Adavi, la organitzadora del fórum ocupació RH en possitiu ells estaran durant la jornada amb els seus estands per a assessorar els joves que ho desitgen.

        

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s