Gmajúscula organitzant de nou la IV Jornada Vilaemprèn.

La Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) ha acollit hui la IV Jornada Vilaemprén, amb el comiat de 14 dels 55 participants en els programes Avalem Joves+ de la Generalitat i un nou format que la converteixen en un esdeveniment de referència per a l’emprenedoria juvenil a tota la província de Castelló. L’alcalde, José […]

a través de La IV Jornada Vilaemprén es consolida com a esdeveniment de referència per a l’emprenedoria juvenil i ‘diploma’ una quinzena de participants del programa Avalem Joves+ — Jornada Vilaempren

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s