Les periodistes Susanna Lliberós i Gema Font formen en ORATÒRIA als joves del IES BETXÍ per a la lliga provincial de DEBAT ESCOLAR.

Des d’ací volem felicitar la gran actuació a les semifinals i final de la lliga de DEBAT escolar PROVINCIAL de l’IES BETXÍ. Els joves participants van rebre  una formació-taller d’Oratòria de la mà de les periodistes Susanna Lliberós i Gema Font. Un repte al qual els alumnes van acudir, de nou aquest any,  amb un resultat molt satisfactori. Aquestos joves compten amb grans professors del IES Betxí molt compromesos amb l’Oratòria i que  van acollir meravellosament al centre la formació impartida per les nostres companyes. Agrair també la implicació de l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, per a que la formació es portés a terme.

pixlr_20170406160006950.jpg

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s