Les periodistes Susanna Lliberós i Gema Font formen en ORATÒRIA als joves del IES BETXÍ per a la lliga provincial de DEBAT ESCOLAR.

Des d’ací volem felicitar la gran actuació a les semifinals i final de la lliga de DEBAT escolar PROVINCIAL de l’IES BETXÍ. Els joves participants van rebre  una formació-taller d’Oratòria de la mà de les periodistes Susanna Lliberós i Gema Font. Un repte al qual els alumnes van acudir, de nou aquest any,  amb un resultat molt satisfactori. Aquestos joves compten amb grans professors del IES Betxí molt compromesos amb l’Oratòria i que  van acollir meravellosament al centre la formació impartida per les nostres companyes. Agrair també la implicació de l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, per a que la formació es portés a terme.

pixlr_20170406160006950.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s