Gmajúscula visita CEIP CERVANTES

 

Gràcies a la Fundación Globalis de Vila-real hem estat en les alumnes de 6é del CEIP Cervantes de Vila-real, parlant sobre innovació, empreses, amb altres emprenedors locals. Vam despertar la seua curiositat sobre el món de l´empresa i van poder conèixer empreses locals.

La nostra CEO Gema Font, va explicar els inicis de Gmajúscula i el seu recorregut empresarial. Els alumnes van preguntar com autèntics periodistes i van mostrar les seues ganes de passar una vesprada diferent aprenent nous conceptes com: els tipus d’entrevista, o què és necessari per a iniciar una empresa innovadora. En tancar la sessió ens van sorprendre quan vam descobrir que hi haurà futurs paleontòlegs, músics, esportistes, biòlegs… Un futur per a enriquir Vila-real amb joves desperts com ells!

Gràcies als profes que ens van permetre tornar a l’escola!
Fundación Globalis segueix amb la seua  tasca de difondre valors entre el més menuts!! La propera setmana visitarem més coles de Vila-real. Ajuntament de Vila-real #Vilaemprèn ‪#‎RedInnpulso‬  #Comunica’t.

Us deixem un mosset:

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s