CURS: PARLAR EN PÚBLIC

logollarg

CURS:  PARLAR EN PÚBLIC 

PROFESSORA: SUSANNA LIBERÓS

Curs dirigit a totes aquelles persones que vulguen aprendre a parlar en públic de manera efectiva i  treballar les habilitats comunicatives amb l’objectiu de millorar les seues relacions personals i professionals.

Horari: dilluns de 15:00 a 16:30

hablar-en-público-310x220

Preu: 20 euros per sessió

DESCRIPCIÓ DEL CURS

PARLAR EN PÚBLIC

El curs va dirigit a qualsevol persona que vulga millorar la seua capacitat comunicativa per a aconseguir unes relacions personals i professionals més exitoses (emprenedors, gent aturada, comercials, polítics, docents, estudiants, opositors…) El curs pretén posar a l’abast dels assistents les ferramentes necessàries per a parlar de manera eficaç davant diferents tipus d’audiències i en diferents àmbits comunicatius. Per a aconseguir-ho posarem en equilibri la teoria i la pràctica amb l’objectiu que els alumnes puguen comprovar i treballar l’ús eficient dels coneixements adquirits.

Què farem:

Millorarem les competències comunicatives.

Aprendrem mètodes i tècniques per a controlar els nervis i véncer la por a parlar en públic.

Coneixerem l’estructura del discurs i treballarem la creativitat i la redacció.

Analitzarem la importància de la comunicació no verbal i n’aprendrem les principals tècniques.

Descobrirem la millor manera d’expressar-nos en funció del mitjà, el missatge i el públic.

Controlarem el procés de transmissió de la informació.

Quan

El dilluns de 15:00 a 16:30

El curs complet és mensual, tot i que els alumnes poden apuntar-se a qualsevol de les 4  sessions, en funció dels seus interessos. Es recomana fer el curs sencer per a assolir de manera completa els coneixements necessaris per a millorar les capacitats comunicatives.

On

En el centre de comunicació i formació GMajúscula, on Gemma Font ens ofereix el marc idoni per a ampliar i millorar la formació i treballar la creativitat.

GMajúscula C/Major St Domènech 12, Vila-real

Professorat

Susanna Lliberós Cubero

Susanna és llicenciada en periodisme per a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Fa 20 anys que es dedica al món de la comunicació. Ha treballat en la ràdio (Cadena SER) i en la televisió (LOCALIA CS, CANAL 9)  presentant, dirigint i conduint programes de diferent tipologia, sobretot informatius. Ha estat professora de vàries edicions dels cursos ‘Habilidades comunicativas para directivos’ i ‘Habilidades comunicativas y gestión de crisis externas’  organitzats per la Universitat Cardenal Hererra CEU.  Posseeix una gran experiència en preparació, redacció  i presentació d’actes empresarials, culturals i socials. A més de periodista és poeta i rapsoda, la qual cosa li permet explorar i exposar noves funcions del llenguatge i estils comunicatius.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s