Gema Font C.E.O de Gmajúscula de nou impartint classes de COMUNICACIÓ i CREATIVITAT

Vilabeca inicia el cicle de sessions de ‘coworking’ per a motivar els joves a l’autoocupació i millorar la ciutat
publicat per Ajuntament de Vila-real http://www.ajvila-real.es

divendres, 18 de setembre de 2015

Sessions de co-working. Vilabeca 2015

Els 25 beneficiaris de la quarta edició del programa Vilabeca han participat aquesta setmana la primera de les sessions de coworking i motivació que formen part de la línia de beques formatives de l’Ajuntament. Les tècniques encarregades d’impartir les sessions han explicat el funcionament d’aquestes jornades i han assenyalat la importància de participar en les classes de creativitat, en les quals els becaris aporten idees que, des dels seus coneixements professionals, poden ajudar a millorar la ciutat i que, fins i tot, poden arribar a convertir-se en una eixida professional a través de l’autoocupació.

Per a fer més visibles els objectius de les sessions de coworking, tres participants del programa Vilabeca de l’any anterior han explicat la seua experiència i els resultats aconseguits, una vegada finalitzat el projecte. Una experiència que els ha portat a constituir la seua pròpia empresa en els sectors de l’aprenentatge d’idiomes o l’arquitectura tècnica. Els tres exbecaris han coincidit en la gran oportunitat que per a ells va suposar Vilabeca.

El programa formatiu dels divendres de Vilabeca continua la setmana que ve, amb una sessió al Viver d’Empreses que estarà centrada a conéixer quines són les competències que demanden les empreses quan busquen treballadors.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s