PRESENTACIÓ DE LA GALA DE LA SOSTENIBILITAT A VILA-REAL

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

La Gala de la Sostenibilitat ha posat aquesta vesprada el punt i final al Mes de la Sostenibilitat, que enguany ha celebrat la desena edició. Amb aquest motiu, la gala ha servit per a fer un repàs del que ha estat el Mes de la Sostenibilitat en les últimes edicions, a més de lliurar els premis a tres entitats locals per la seua trajectòria i compromís ambiental, premis que han recaigut en l’empresa Porcelanosa, la Fundació Tots Units i el Sindicat de Regs. A més, s’han presentat les propostes dels alumnes del concurs Ciutat de Vila-real. Els espais verds cap a la sostenibilitat.

Més fotos de la Gala de la Sostenibilitat, en el Flickr de l’Ajuntament de Vila-real

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s