Gmajúscula: un somni que compleix un altre any!

AVUÍ ÉS 16 DE SETEMBRE

Una vegada vaig escoltar aquesta frase inspiradora de Pablo Picasso: «Todo lo que puedas imaginar es real» i llavors se’m va marcar a foc a la pell i cada matí, com una espècie de mantra intern, el meu cap rellegeix el tatuatge el que el savi va deixar-nos en legat.

En una de tantes vegades en les quals penses que la vida et dóna l’esquena, encara que tal vegada siga una oportunitat mal interpretada, em vaig decidir a imaginar…

Vaig imaginar que podia treballar per mi mateixa en la professió que he dedicat anys a estudiar i que m’agrada, que podia conciliar la feina amb la maternitat, que en trucar a la meua jefa (si, imaginava una dona al capdavant) sonaria el meu telèfon.

Ho vaig imaginar i un any després tot pren sentit… Sols puc dir.. GRÀCIES! ALS QUI HEU CREGUT EN EL MEU SOMNI I M’HEU DONAT LA PAU NECESSÀRIA PER A SEGUIR imaginant.
tl13
Un any després arriben nous projectes, noves il·lusions. La família de Gmajúscula creix i ja estem ampliant i renovant la nostra seu per a poder seguir oferint-vos els cursos i tallers amb tota l’estima possible.
L’EQUIP creix per tal de donar-vos la millor qualitat als events que ens confieu.

i tot gràcies a vosaltres per les mostres d’estima, gràcies a un somni compartit, gràcies a cada ensopegada, gràcies a estimar cada goteta de suor vessada al camí….

Gràcies i com sempre..#TRUELOVIN’

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s